Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
In de zomervakantie was er een Blockjamproject in Leidschendam-Noord voor jongeren uit de wijk die niet op vakantie konden als gevolg van de coronacrisis.

In samenwerking met Sport & Welzijn was er elke woensdag een Schrijverskamp in het jongerencentrum op de Dobbelaan. Deelnemers konden naast rapworkshops ook masterclasses beatcreation, presentatie en zelfbewustwording volgen.

Deze masterclasses zijn gegeven door verschillende docenten waaronder lokale en bekendere rappers en professionals. Het is gaandeweg, op verzoek van de deelnemers zelf, een veelzijdig project geworden. Ze hebben zelf kansen gecreëerd om op verschillende vlakken hun competenties te ontwikkelen. Burgemeester Tigelaar ging langs om de ervaringen van de deelnemers te horen.

In totaal hebben er ongeveer 40 verschillende jongeren aan mee gedaan. Bestaande uit een harde kern die wekelijks aanwezig was van ongeveer 15 jongeren uit Prinsenhof.

(foto: gemeente Leidschendam-Voorburg)

Blockjam lv
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures