Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
In Het Krantje wordt gemeld dat bewoners klagen dat er op de hoek Savallelaan-Beijnenstraat in Voorburg bijna dagelijks tussen 23:00 en 01:00 uur overlast is van (jong)volwassen mannen, met auto’s.

Het samenkomen gaat gepaard met nogal wat geluid en er wordt vaak afval achtergelaten op straat.

“De heren komen aan met auto’s, hangen rond, handelen, gebruiken en eten/drinken consumpties, waarvan ze het afval neergooien waar ze staan. Dit alles overigens zonder de 1.5 m afstand richtlijn te respecteren. Hierbij worden lachgastankjes van de ene auto in de andere geladen en is voortdurend het sissen van het gas hoorbaar”, aldus een omwonende. “Behalve de overlast door de heren die - gezien het duidelijk uitwisselen van zaken - handelen en met auto's van elders komen, zorgt dit bij de jongeren (12-23 jaar) die hier in de flats wonen veel agressie. De plaatsing van een camera op de Bruijnings Ingenhoeslaan heeft er alleen maar voor gezorgd dat de groep zich net buiten het zicht heeft verplaatst.”

De politie heeft aangegeven bekend te zijn met de situatie. “Natuurlijk nemen wij de locatie mee in de dagelijkse surveillance maar onze prioriteiten worden mede bepaald door het aantal meldingen dat wij op een locatie hebben ontvangen. Zo kan het ‘op papier’ rustig ogen terwijl er feitelijk van alles aan de hand is. Toch blijft het van belang om te melden aangezien het wel geregistreerd wordt.”

(bron: Het Krantje)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures