Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
Vlietdagen FlickrDe Vlietdagen vinden dit weekend in sterk afgeslankte vorm plaats in Leidschendam-Voorburg.

Normaliter zijn de Vlietdagen een groots opgezet evenement waar duizenden mensen op afkomen. Vanwege de coronamaatregelen kan de opening van het vaarseizoen dit jaar niet op die wijze worden gevierd. 

Komende zaterdag bezoekt een konvooi van vijf historische schepen begeleid door een tiental sloepen om 14.00 uur de sluis in Leidschendam en vervolgens de haven in Voorburg. De boten zullen tussen 15.00 en 16.00 uur een stop maken bij Park Vreugd en Rust. Het publiek kan hier in één richting langs de boten wandelen, namelijk in de richting van de Huygenshaven.

Het bezoek van het konvooi onder de vlag ‘Hollandse plassen’ staat in het teken van het uitreiken ter plaatse van het glossy magazine Hollandse Plassen, met natuurlijk een pagina over Vlietland. Het uitreiken vindt plaats in de sluis van Leidschendam en in Park Vreugd en Rust, zolang de voorraad strekt.

Een aantal historische schepen zal vervolgens ligplaats kiezen in de Huygenshaven in Voorburg en zondag na het stadsontbijt vertrekken.

Foto: Vlietdagen Voorburg, Ekenitr (via Flickr)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures