Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit Leidschendam-Voorburg
Verloren hangertje 14 sptmbrHet zal je maar gebeuren, je grote broer verliezen en daarna het voornaamste aandenken aan hem.

Milan (16) verloor een hangertje met de as van zijn in mei plotseling overleden broer Kai. Het hangertje is versierd met een Yin-Yang symbool. Volgens hem moet hij het ergens op de Laan van Nieuw-Oosteinde in Voorburg verloren zijn, of in de wijk Bezuidenhout in Den Haag.

Dat is de route die hij onlangs naar huis nam, op de terugweg van bezoek bij een vriend. Milan en zijn moeder Cindy zijn radeloos. Moeder en zoon hebben nog gezocht, maar konden de hanger niet terugvinden. Ze vermoeden dat iemand het van de weg heeft geraapt.

Moeder tegenover De Stentor: "Ik hoop dat de vinder er netjes mee omgaat en weet wat het is. Het voelt voor ons alsof we hem nog een keer zijn kwijtgeraakt."

Foto: Midvliet
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures