Trias theater musical voorburgOntdek je talent! Op zaterdag 5 september kun je bij Theater Ludens terecht voor gratis proeflessen van de Jeugdtheaterschool en de Wijkmuziekschool Leidschendam-Voorburg. Reserveer vooraf voor deelname. Wil je na de zomer aan de slag met een cursus? Kom dan inspiratie opdoen tijdens de Open dag op zaterdag 5 september van 13.00 tot 17.30 uur in Theater Ludens te Voorburg.

Er zijn proeflessen te volgen van de Jeugdtheaterschool en de Wijkmuziekschool.

De Jeugdtheaterschool is een initiatief van Trias en Theater Ludens. Volg theaterlessen en leer acteren en toneelscenes maken. Wil je ook zingen en dansen? Dan past musical beter bij jou. Alle cursussen en optredens vinden plaats in de theaterzaal van Theater Ludens.

Wil je liever muzikant worden? Ontdek jouw muzikale talent bij de Wijkmuziekschool! De Wijkmuziekschool is een samenwerking van Trias met Sport en Welzijn. Je kunt kiezen uit verschillende instrumenten. In 8 tot 10 lessen leer je samen muziek maken en werk je toe naar een gezamenlijk muziekoptreden. Er is ook een gevorderden cursus.

Gezien de situatie omtrent COVID-19 krijgt de Open dag dit jaar een andere vorm: deelnemers moeten vooraf reserveren en ouders worden gevraagd om, indien mogelijk, met één kind te komen.

Op www.stichting-trias.nl staat een overzicht van de proeflessen tijdens de Open dag. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer jouw gewenste proefles(sen) en tijd. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 september.

Trias theater musical voorburg
Trias gitaarpresentatie