Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
Op zaterdag 1 februari heeft de wethouder van cultuur, Astrid van Eekelen, de foto-expositie van de fotoclub Diafragma geopend. De Leidschendamse fotoclub Diafragma exposeert 13 foto's met het thema 'Leegte' in de Midvliet studio aan de Damlaan 35-A te Leidschendam.

De zeer actieve fotoclub Diafragma stelt 13 foto's ten toon, gemaakt door verschillende leden van de fotoclub, vanaf 1 februari tot 31 maart. Sinds kort functioneert de Midvliet studio in Leidschendam als een soort galerij waar regelmatig exposities plaats vinden. De opening van de expositie werd verricht door wethouder Astrid van Eekelen. Zij sprak haar bewondering uit voor de fotografen die deze foto's hebben gemaakt. Er is veel variatie te zien en het onderwerp 'Leegte' wordt op diverse wijzen en heel bijzonder uitgebeeld.

De film over de opening is binnenkort te zien op Midvliet TV, kanaal 41 Ziggo, of op de website van Midvliet, www.midvliet.nl

expo Diafragma in MV studio1
Wethouder Astrid van Eekelen opent de foto-expositie van fotoclub Diafragma

expo Diafragma in MV studio2
Een paar foto's van de expositie in de Midvliet studioAlgemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures