Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De bekende Haagse boekhandel Paagman opent begin 2020 een gloednieuwe winkel in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarover is donderdag 3 oktober overeenstemming bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield.

Vanaf komend voorjaar kunnen bezoekers in Mall of The Netherlands terecht voor een nieuw boekenconcept. Het concept kenmerkt zich (naast een uitgebreid boekenaanbod) door het regelmatig organiseren van lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs. Deze bijzondere ontmoetingen zijn altijd gratis toegankelijk en interessant voor een zeer breed publiek.

Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 vierkante meter in de toekomstige Mall of the Netherlands is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman. Het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Deze nieuwe vestiging onderstreept daarmee het vertrouwen dat Paagman heeft in zowel het nieuwe winkelcentrum als het bestaansrecht van innoverende boekwinkels.