Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit leidschendam-Voorburg
De bekende Haagse boekhandel Paagman opent begin 2020 een gloednieuwe winkel in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarover is donderdag 3 oktober overeenstemming bereikt met ontwikkelaar Unibail-Rodamco-Westfield.

Vanaf komend voorjaar kunnen bezoekers in Mall of The Netherlands terecht voor een nieuw boekenconcept. Het concept kenmerkt zich (naast een uitgebreid boekenaanbod) door het regelmatig organiseren van lezingen en interviews met lokale, nationale en internationale auteurs. Deze bijzondere ontmoetingen zijn altijd gratis toegankelijk en interessant voor een zeer breed publiek.

Het nieuwe boekenconcept van bijna 700 vierkante meter in de toekomstige Mall of the Netherlands is niet alleen een bijzondere stap in de ontwikkeling van het familiebedrijf Paagman. Het is bovendien voor het eerst in ruim 15 jaar dat in Nederland een geheel nieuwe boekwinkel van deze omvang wordt gerealiseerd. Deze nieuwe vestiging onderstreept daarmee het vertrouwen dat Paagman heeft in zowel het nieuwe winkelcentrum als het bestaansrecht van innoverende boekwinkels.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures