Aad van Velsen uit Stompwijk heeft het officieel bevestigd: Van Velsen Rally Sport gaat in maart 2022 deelnemen aan de Africa Eco Race.

Voor de vierde keer zal het team de uitdaging aangaan met het zand van Afrika. Anthony en Jean Louis Schlesser, organisatoren van de Africa Eco Race, hebben aan Aad van Velsen kunnen bevestigen dat de Rally volgend voorjaar door zal gaan. Dit kan omdat ze, indien nodig, zelfs alternatieve routes beschikbaar hebben.

Voor Aad is Afrika het mooiste gebied voor een rally met de meeste historie en uitdagingen.
Met de nieuwe truck en een geweldig podium in de Breslau Rally wil Aad gaan voor het maximale. Uitrijden alleen is geen optie meer en de Scania en het geweldige team willen er alles aan doen om te kunnen gaan voor een podium in Dakar.

Dankzij de keuze voor Afrika kan het team ook actief aanwezig zijn op de Preproloog 2021 van 20 november aanstaande. De mooiste kans om het team te ontmoeten en de truck in actie te zien.
De komende maanden zullen worden gebruikt om de rallytruck in topconditie te krijgen en de servicetruck met natuurlijk de nieuwe onderdelen klaar te maken voor weer een geweldige uitdaging.
De komende tijd kan je weer regelmatig vlogjes van ons verwachten over de voorbereidingen voor de Africa Eco Race!

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream