Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Zaterdag 6 oktober werd Zoetermeer getrakteerd op de derde editie van Vijverpop 079, een spektakel met veel live entertainment van de leukste artiesten uit de regio op het centrale plein van winkelcentrum Vijverhoek.

Jubileum
Het winkelcentrum vierde tevens haar vijfjarig jubileum. Daarom was er een extra feestelijke passende line-up met veel extra’s voor jong en oud. Een ruime diversiteit aan bands, musici en artiesten uit Zoetermeer en omstreken, aangevuld met kramen, kids corner, toeters en bellen.

Evenementenwethouder Margreet van Driel opende om 12:00 het Zoetermeerse festival met een welkomstwoord en een drumsolo, waarna het eerste optreden van de Zoetermeerse formatie Reunited werd aangekondigd door de altijd vrolijke John Tuinebreijer. De daarop volgende acts kwamen van de 4-mans formatie Zhingg, de verrassende band J & The Six Gun Club, blues van de Groovetakers en Nederlandstalige zanger Henk Klos.

80's Dilemma
In de namiddag ging het hele plein los met PlusSupportAct. Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali gaf dit vocaal machtige trio met een gezonde dosis humor vol gas! De hekkensluiter op het buitenpodium werd verzorgd door de liveband 80’s Dilemma. Zeven doorgewinterde muzikanten stonden garant voor een spectaculaire liveshow die het Vijverpop-publiek niet snel meer zal vergeten.

Sidedishes
Naast het podiumprogramma werd het winkelcentrum de hele dag aangevuld met meerdere nevenactiviteiten die het evenement nog completer en bruisender hebben gemaakt! Een gezellig terras, meerdere kramen met smaak en vermaak... hotdogs, donutsen, koffie-tuktuk, oesters, bubbels, karikaturist en gratis proeverijen met de lekkerste oosterse hapjes.

Afterparty
De horecagelegenheid aan het plein had als bonus nog een afterparty aangeboden! Hiervoor hadden zij de Zoetermeerse formatie ‘Bloody Blues Bash’ aangetrokken. Het totale evenement was een goed geslaagd muzikaal, energiek en kleurrijk Zoetermeers feest geworden... op naar de volgende editie op 5 oktober 2019.

DSC 0261
Foto: Sander van Den Berg