Login

Home

Actueel

Radio

Televisie

Midvliet On Demand

Midvliet

Vacatures

Nieuws uit de Regio
Diligentia programmeert in de zomer van 2018 ook Comedy, Cabaret en Muziek in het Zuiderparktheater (in de buitenlucht) in Den Haag. In twee cabaret/comedy avonden op 28 juli en 11 augustus zijn line-ups geprogrammeerd met topcomedians/cabaretiers als: Sjaak Bral, Raoul Heertje, Rayen Panday, Kasper van der Laan, Janneke de Bijl, Speelman en Speelman, Matroesjka, Berit Companjen, Op Sterk Water en Soundos.

Op 24 augustus is er het cabaretduo Yentl en de Boer met hun zomeravond-openlucht-theaterconcert.

Samenwerking twee theaters
De unieke samenwerking tussen beide theaters is tot stand gekomen vanuit de gedachte dat ook in de zomermaanden bij het publiek behoefte kan zijn aan een avond uit met humor en muziek.
“Wat is er na een lange dag nou fijner dan genieten van een avond uit en een gezonde dosis humor? Ook in de zomer willen wij in die behoefte blijven voorzien. De Summer of Laugh ging daarom van start met een aantal comdeynights in onze eigen zaal. Dat was een succes. Gepland noodzakelijk onderhoud aan ons pand, maakte dat we op zoek zijn gegaan naar iets unieks om een avond uit toch mogelijk te blijven maken. Het enthousiaste team van het Zuiderparktheater stond direct open voor deze gedachte. Natuurlijk! Zij hebben juist in de zomer de kans om ruimte te geven aan professioneel cabaret. Het is een fijne samenwerking. Dat we dit samen doen, is iets waar wij trots op zijn!”, volgens Lucien Kembel, directeur van Diligentia en Theater PePijn.

Kaartverkoop
kaartverkoop via Diligentia: www.diligentia-pepijn.nl/zomer
Zuiderparktheater voor praktische informatie: www.zuiderparktheater.nl