Op zaterdag 25 mei verzorgen Harten 6 en Haagsche Bluf voor de vijfde keer een volleybaltoernooi voor (ex)hartpatiënten in de Rijswijkse Sporthal De Altis.

Dit jaar gaan achttien teams uit alle hoeken van het land met elkaar de strijd aan.

De Rijswijkse wethouder Mark Wit opent op zaterdagmorgen 25 mei om 10:00 uur het toernooi. Aan het einde van de dag om 15:45 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Ieder team krijgt een presentie in de vorm van een beker of medaille voor hun sportieve deelname. Iedereen is op dit volleybaltoernooi van harte welkom in sporthal De Altis aan de Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk om de teams aan te moedigen. De toegang is gratis. Het volleybaltoernooi is mede mogelijk gemaakt door een aantal bedrijven, die voor de prijzen en versnaperingen zorgen.

De wedstijdleiding is dit jaar volledig in vertrouwde handen van Cayley Blok, de kleindochter van medeorganisator Willem van Dijk, en Jan van der Sloot.

De sportverenigingen Harten 6 en Haagsche Bluf verzorgen sporttrainingen voor (ex)hart-, diabetici- en COPD-patiënten om hun lichaam in een goede conditie te houden. Harten 6 bestaat dit jaar inmiddels alweer 14 jaar.

Op www.haagsche-bluf.nl meer informatie over het volleybaltoernooi.


Door: Peter van der Aar.
Bron: persbericht Harten zes.