Interactieve expositie Nederlandse Kunstkring van Tekenaars bij Haagse Kunstkring. 

Van 31 mei tot en met 25 juni exposeert de Nederlandse Kring van Tekenaars (NKvT) bij de Haagse Kunstkring.
De NKvT wil met deze bijzondere expositie ‘de lijn’ inzetten als verbindend element tussen makers en kijkers.

DRAW A LINE! is een interactieve tentoonstelling waarin bezoekers en kunstenaars worden uitgenodigd een lijn te trekken.
De Haagse dichter Han van der Vegt en beeldend kunstenaar Tom Heerschop openen de tentoonstelling op zaterdag 3 juni, 16.00 uur bij de Haagse Kunstkring. De NKvT (een landelijke vereniging voor tekenaars) wil met DRAW A LINE! ‘de lijn’ inzetten als verbindend element tussen makers en kijkers.

Het is dan ook een interactieve tentoonstelling waarin bezoekers en kunstenaars worden uitgenodigd een lijn te trekken.
De kunstenaars van de NKvT staan midden in de samenleving. Met DRAW A LINE! verkennen zij met elkaar waar hun grenzen liggen en waarvoor zij staan, waar zij samenkomen én uiteengaan. Ieder trekt een eigen persoonlijke lijn, die zich met andere lijnen vermengt in één groot gezamenlijk kunstwerk.
Zo maken zij met elkaar, kunstenaars én bezoekers, een expositie.De deelnemende kunstenaars worden uitgedaagd om naast hun autonome individuele werk, dat ook op de expositie te zien is, nieuw werk te maken met DRAW A LINE! als uitgangspunt.

Op zondag 11 juni 15.00 uur is er een speciale bijeenkomst met bezoekers en de kunstenaars. Paul de Mol gaat met hen in gesprek over de tentoonstelling.

Data expositie: 31 mei t/m 25 juni
Plaats: Haagse Kunstkring, Denneweg 64, 2514 CJ Den Haag
Toegang: gratis
Opening: 3 juni 16.00 uur door dichter Han van der Vegt en beeldend kunstenaar Tom Heerschop
Website: www.haagsekunstkring.nl of www.nkvt.nl en Facebook/NKvT

Draw a Line Poster DRUK