Twaalf studenten van ROC Mondriaan doen deze week in het Mondriaan Masters Team mee aan landelijke wedstrijden vakmanschap.

Hierstrijden ze met honderden andere mbo-ers om zich de beste te kunnen noemen in hun vak.

Vier studenten doen mee aan de Toerisme Bokaal in het Leerhotel in Amersfoort en acht doen mee aan wedstrijden van Skills The Finals die op 23 en 24 maart gehouden worden in de RAI in Amsterdam. Behalve in de richting toerisme doen de Mondriaanstudenten mee in de beroepenwedstrijden Verpleegkundige, Specialist mode/maatkleding, Kok, Fietstechnicus, Junior Stylist, CAD-tekenaar en Mechatronicus (team).

Foto: Team Mondriaan Masters (pr ROC Mondriaan)
Van links naar rechts:

Evert de Graaf (begeleider), Nick Mosterd (Cad-tekenen), Bente Klerks (Verpleegkunde), Floris Philipsen (Fietstechniek), Jaro Velterop en Daan Kluiters (Team Mechatronica), Nina van der Zwet en Amy Greuter (Team Travel & Hospitality). Tweede van rechts is Dominique Timmermans (Specialist mode/maatkleding) en geheel rechts is Marit Visser (Kok).

Op de foto ontbreken Team Leisure & Hospitality met Gigi Rijbering en Anouck van Schaik en Sacha van den Enden (Junior Stylist).