Clubhouse, (Gypsy) Jazz, Reggae, Surf, Wereldmuziek, America, Indie en Nederpop bij Podium Aan Zee! 

Muziekliefhebbers van alle genres komen helemaal aan hun trekken bij Podium Aan Zee. 
 
Ook alvast omcirkelen in de agenda: The Hague Bollywood Festival (20 mei), HipFest (16 juni) en Zeefest-Vlaggetjesdag (17 juni).
 
Met andere woorden: houd de agenda van Podium Aan Zee in de gaten!
  
www.Podiumaanzee.nl  
  Podium aan zeeZaterdag 25 maart
Dramtune night: Whiskey & Live Music
Het heerlijk Dramtune-concept van de Schevenings-Italiaanse wereldmuziekorganisator Sandro Bruti wordt op zaterdag 25 maart gehost door Podium Aan Zee met een avond voor fijnproevers: Wereldmuziek van Noam Bar uit Israël en andere oorspronkelijke artiesten én een melange van Ierse en Italiaanse Dramtune specialiteiten. Die mag je eigenlijk niet missen…
 
Locatie: Keizerstraat Scheveningen
Aanvang: 18.00 uur (inloop en eten)
Aanvang muziek: 20.00 uur
Einde: 23.55 uur
Toegang: € 20,- (inclusief Italiaans eten óf inclusief 1 volle maat whiskey)
 
 
Podium aan Zee

In hartje Scheveningen bevindt zich Podium aan Zee: dé broedplaats voor (muziek)cultuur, waar livemuziekprogrammering, cultuureducatie en talentontwikkeling met elkaar in verbinding staan.
 
Podium aan Zee is het bruisend middelpunt van livemuziek, evenementen en cultuur in stadsdeel Scheveningen. Het podium heeft als doel het programmeringsaanbod en Makersklimaat voor de Haagse regio te vergroten, vernieuwen en toegankelijk te maken voor een breed publiek én meer (jonge) mensen in aanraking te laten komen met cultuur.
 
Keizerstraat 58
2584 BK Den Haag