Het Vredespaleis, stadhuis van Gouda, kasteel Endegeest of toch het karakteristieke huis van je buren?

Radio West is op zoek naar het mooiste gebouw van de regio. Nomineer jouw favoriet en wie weet gaat-ie er wel met de titel vandoor. Tot en met 8 juli kan je jouw favoriete gebouw inzenden.

Onze regio staat vol met mooie, markante gebouwen. Maar welke is nou het allermooist? Misschien heb je al een gebouw uitgekozen, of misschien kun je niet kiezen. Om je een handje te helpen zetten wij een paar van de mooiste gebouwen op een rijtje: het Vredespaleis in Den Haag; molen de Vlieger in Voorburg; het stadhuis van Gouda; Kasteel Endegeest in Oegstgeest. 

'Ik hoop om nieuwe, onbekende plekken te ontdekken'
Een deskundige jury kiest uit de inzendingen vijftien genomineerden waar je in augustus op kan stemmen. 'We hebben prachtige en wereldberoemde gebouwen in onze regio, maar ik hoop ook nieuwe, onbekende plekken te ontdekken. Daar ben ik benieuwd naar', vertelt toerisme-expert Angelique Werner. De rest van de jury bestaat uit Omroep West-hoofdredacteur Henk Ruijl en oud-wethouder en directeur van Duurzaam Den Haag, Joris Wijsmuller.
Wil je de jury overtuigen om naar jouw plek te gaan? Mail dan de naam van het gebouw, een motivatie en een foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of ga naar het inzendformulier op de website van Omroep West. De inzenders van de top 15 krijgen een leuke goodiebag en voor de winnaar is er een bijzondere prijs. Geef uiterlijk vrijdag 8 juli jouw favoriete plek door.