Op 3, 4 en 5 juni zal het, na twee jaar pauze, weer helemaal los gaan in Zoetermeer!

Geniet deze dagen van de blues-sfeer (...en meer!) op dit veelzijdige muziek-evenement. Een flinke dosis live entertainment op een aantal podia en bij tien horecagelegenheden in het altijd gezellige centrum. De alweer 28ste editie van het jaarlijkse Zoetermeer Blues Festival!... Eén van de betere gratis toegankelijke blues-events die ons land kent! Dit jaar staan er maar liefst 29 acts op het programma! Uiteraard zal het gezellige terras met food en drinks niet ontbreken.

Zwerven van band naar band...
Voor wie lekker van band naar band wil zwerven is er op vrijdag 3 juni de zogenaamde ‘pub tour’. Dan speelt het evenement zich de hele avond af binnen meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Tijdens deze ‘pub tour’ (kroegentocht) zullen vele grootse top-bands te zien en te horen zijn.

Dubbel podium... dubbel feest
Op zaterdag 4 juni kunt u  van 13:00 tot 23:50 verschillende spectaculaire live-acts verwachten op twee grote podia, tegenover elkaar opgesteld, op het Nicolaasplein! Als de band op het ene podium klaar is, start meteen de band op het andere... Naast de traditionele bluesbands, zijn in deze editie ook een bekende tribute-band en een spectaculaire party-band opgenomen. Later op de avond is er (na het podiumprogramma) bij ‘1892 eten en drinken’ én ‘café Lautrec’ ook nog een ‘after party’ te beleven tot in de late uurtjes.

Dak er af met de ‘Local Heroes’
Zondag 5 juni van 13:00 tot 20:00 biedt het Nicolaasplein het podium aan de ‘Local Heroes’. Voor dit spektakel zijn diverse verrassende topbands uit Zoetermeer en omstreken geboekt. Daarbij is er ook ruimte gemaakt voor aanstormend talent.
Het hele programma is te vinden op www.zoetermeer-blues.nl.  

(foto boven dit bericht: Stringcaster)

ZBF Vuig
                                                               Vuig

ZBF The Liberators
                                                               The Liberators