De zomer dat ‘alles’ weer mag gaan we groots vieren tijdens het Grootste Zomerfeest van Nederland.

Zaterdag 3 september vindt op het strand van Scheveningen de eerste editie plaats met een groot aantal Nederlandse topartiesten.

De allergrootste Nederlandse artiesten
Het Grootste Zomerfeest is een samenwerking van Live on the Beach en Qmusic. Er zijn optredens van o.a. Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle. De host van dit grootste Zomerfeest is Domien Verschuuren.

Zon, zee & strand als decor
Het strand van Scheveningen zal speciaal voor het Grootste Zomerfeest omgetoverd worden tot een waar feestparadijs. Met de voeten in het zand, in de volle zon tot aan de zwoele avond kan er uitbundig gedanst en meegezongen worden. Een groter strandfeest is er niet. Kom jij zaterdag 3 september feestvieren?

Tickets
De kaartverkoop start zaterdag 7 mei om 10.00 uur via www.liveonthebeach.nl

Organisator Arwin Touw: “Iedereen heeft weer ontzettend veel zin om met elkaar een groots zomerfeest te kunnen vieren, en waar kun je dat nou beter dan op het strand? Met alleen maar topartiesten wordt dit van het begin tot het einde meezingen. Onze zomer kan nu al niet meer stuk!”.

Qmusic presenteert; het Grootste ZOMERFEEST van Nederland!
Zaterdag 3 september 2022
Strand van Scheveningen
14.00 uur – 23.00 uur
Kaarten: € 55,- (excl. €4,- servicekosten)

Live on the Beach is het jaarlijkse drukbezochte strandconcert op Scheveningen. Het strand is een unieke locatie voor zowel artiesten als publiek, wat bijdraagt aan een geweldige sfeer. Op een zomerse dag genieten van je favoriete artiest, lekker eten & drinken in de sfeer van strand, zee en zon, dat is Live on the Beach! Eerdere edities: DI-RECT (2015), Marco Borsato (2016), Golden Earring (2016), Anouk(2017), Doe Maar (2017), Anouk (2018), Golden Earring (2018), Keane (2019), Celebrate the ’90-s (2019)