Op zaterdag 27 november van 12.00 tot 16.00 uur, vinden de finalepresentaties plaats van Talenten Aan Zee in De Oude Kerk van Scheveningen-Dorp.

Op deze middag geniet je van een zeer gevarieerd aanbod aan cultuurtalenten van diverse cultuuraanbieders in meerdere disciplines, zoals zang, Ierse dans, drums, musical en kindertheaterkoor. De bekende operazangeres Céline Janssen treedt onder andere op mét een Schevenings zangtalent! Céline geeft tevens een masterclass zang. De drumtalenten stellen zich voor in de concertzaal van Podium Aan Zee (YMCA-gebouw).
Talenten Aan Zee is het jaarlijks talentontwikkelingstraject vol workshops, masterclasses, shows en talentpresentaties van YMCA Scheveningen, dat de culturele ontwikkeling van jongeren stimuleert.

Programma en tijdschema
De Oude Kerk
12.00 - 12.20: Kindertheaterkoor De Zeesterren o.l.v. Monique Harteveld
12.30 - 12.40: Presentatie Y-Musical
13:00 - 13:20: Kilkenny on Tap (Ierse Dans)
13.30 - 14.15: Amber Sessions | Anne Flore
14.15 - 14.45 Zangkanjers MijuzieQ
14.45 - 15.15 Céline Janssen
15.15 - 16.00 Masterclass Céline Janssen

Podium Aan Zee (YMCA-gebouw)
12.00 - 15.00: drumpresentaties
De voorstellingen van Talenten Aan Zee zijn gratis bij te wonen! Tickets reserveren is niet nodig.

Céline Jansen
Deze artiest, opera sopraan en theatermaker, mixt opera met pop, rock en jazz en plaatst covers op YouTube en Spotify! Haar doel: opera dichter bij het publiek brengen en jongeren enthousiasmeren, want “Opera is hip, grappig, sexy en ontroerend. In iedereen schuilt een opera-fan”.

Met haar theatervoorstelling “Opera voor Dummies” laat ze op een ludieke, luchtige manier zien hoe geweldig en eigentijds opera eigenlijk is! Met haar deelname aan het TV programma ‘We Want More’ laat ze dat duidelijk horen en zien. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied Who Wants To Live Forever van Queen te ‘ver-opera-en’. Céline doet tijdens haar optreden bij Talenten Aan Zee een duet met de Scheveningse Amber en geeft aansluitend een speciale opera-masterclass!

Studio 26 Keizerstraat - Talent Art: 13.00 - 17.00
Talenten Aan Zee schenkt aandacht aan beeldende kunst in Studio 26 in de Keizerstraat. Zo is er een expositie van beschilderde LP’s en andere voorwerpen, die de jonge Scheveningse kunstenaar Rishi Doerdjan transformeert tot unieke, draagbare kunstwerken. Rishi volgt een opleiding bij de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst. Sommige van zijn werken zijn ook te zien via de mobiele telefoon ter plekke middels Augmented Reality! Meehelpen aan een gezamenlijk kunstwerk op groot formaat? Dat mag ook deze middag. Tenslotte is er speciaal voor kinderen een klei-workshop: maak je eigen lievelingsdier.

Talenten Aan Zee Finalevoorstellingen
• Zaterdag 27 november van 12.00 - 16.00 uur
• Locaties Keizerstraat: De Oude Kerk (8), Studio 26 en Podium Aan Zee (58)
• Gratis toegang
• Coronatoegangsbewijs (QR-code) of negatieve test tonen

Podium aan zee tijdschema.