Op zoek naar een mbo-opleiding? Vrijwel alle mbo-locaties van ROC Mondriaan in Den Haag, Delft/Rijswijk en Leiden houden een Open Dag op dinsdag 9 november van 15.00 tot 20.00 uur.

Net als vroeger kun je tijdens de Open Dag langs bij de scholen en kennismaken met de gebouwen, de studenten en de docenten. Registreer je op rocmondriaan.nl/open-dagen en bestel daar ook je E-ticket. Houd de website in de gaten in verband met eventuele aanvullende (corona) maatregelen die van overheidswege worden opgelegd.

Je kunt bij ROC Mondriaan terecht voor circa 240 mbo-opleidingen in de richting Administratie, Economie, Handel, Horeca en Facilitaire dienstverlening, ICT, Lifestyle, Musical, Sport en bewegen, Logistiek, Mode, Techniek, Toerisme en recreatie, Uiterlijke verzorging, Veiligheid, Welzijn en Zorg. Er zijn ook Engelstalige opleidingen (International Stream). Hiervoor is een Engelstalige achtergrond noodzakelijk. Weet je al wat je wilt? Je kunt je ook gewoon via www.rocmondriaan.nl aanmelden voor de opleiding van je keuze! Zorg dat je je bsn-nummer bij de hand hebt.

Afspraak maken?
Weet je nog helemaal niet wat je wilt gaan doen dan kun je via de website een beroepen- en interessetest doen of een afspraak maken met het Studie Infopunt van ROC Mondriaan. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 088 - 666 3000. Het Studie Infopunt is dagelijks geopend tussen 08.00 en 17.30 uur (vrijdag tot 17.00 uur). Alle informatie is ook te vinden op www.rocmondriaan.nl.