Wendy en Soraya zijn het zangduo Remedy uit Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Bij Midvliet bekend door hun live-optredens in Kakafonie.

Zij schrijven liedjes over dagelijkse onderwerpen zoals de liefde, persoonlijke ontwikkeling, vriendschap en de veranderingen die je tegenkomt in je leven. Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: "Music is our Remedy".

Na hun deelname aan The Voice of Holland, All Together Now, Theatertour Berget Lewis en de optredens op verschillende evenementen vinden zij het nu tijd voor hun eigen muziek. ‘’Het is een enorme sprong in het diepe geweest om onze eigen muziek te gaan schrijven en zelf uit te brengen. We wilden ervaren hoe het is om zo’n proces met een songwriter en producer aan te gaan en wilden weten hoe je, je eigen muziek op de juiste manier online kan zetten. Dit is ons gelukt en 5 november 2021 is het zo ver!’’

Op vrijdag 5 november 2021 om 17:30 uur komt hun allereerste single uit op Spotify! Het wordt een Nederlandstalig popnummer met de titel Vergeten.
Een dag later zal ook de videoclip op YouTube te zien zijn.

Het zangduo is te volgen via de volgende Sociale Media waar zij zeer actief op zijn:
instagram.com/remedy.official
facebook.com/remedy.zangduo
remedymusic.nl

Remedy 2

Contactgegevens Midvliet

Algemene correspondentie
Postbus 1042
2260 BA  Leidschendam

Studioadres & Bezoekadres
Damlaan 35a
2265 AL Leidschendam

Telefoon studio: 070-3202266
Redactie: redactie@midvliet.nl
E-mail: info@midvliet.nl

 

Radio & Televisie

Radio
Ether: 107.2 Mhz
DAB+: kanaal 11B (DAB lokaal 45)
Ziggo digitaal: 916
KPN  digitaal: 1189
XS4All digitaal: 1189
Of via de livestream

Televisie
Ziggo: kanaal 41
KPN:  kanaal 1489
XS4All: kanaal 1489
Of via de livestream