Koorzangers, zowel sopranen, alten als tenoren en bassen, kunnen kennismaken met een grootschalig koorproject: Jerusalem Passion, The New Experience.

Dit jaar alweer voor de dertiende keer en het wordt wederom een onvergetelijke ervaring. Dat geldt zowel voor de gezamenlijke repetities als de uitvoering die ook dit keer plaatsvindt op een groot podium, met volledig orkest en met professionele solisten.

Initiatiefnemer en dirigent Hans Matla doet dit al die jaren met een enorme passie voor zowel de koorzanger als het publiek. Hij zoekt telkens de meerwaarde op om beide groepen ultiem te laten beleven, ervaren en genieten. Daarom is het ook nu weer de bedoeling dat elke koorzanger die dit mee wil beleven mee kan doen! Zowel vocaal als instrumentaal wordt het een mix van amateur zangers/musici en professionals. Ook dat behoort tot het motto van dirigent en organisatie.

De werving bij koren en koorzangers is gestart en er is al veel enthousiasme, van zangers die vaker mee deden als ook van “nieuwe” zangers. Er is nog plaats voor (on)ervaren zangers!

De sfeer van dit project is te proeven op een van de repetitieavonden van Stichting JP-Muziekproducties. De projectkoorleden repeteren elke dinsdag en/of donderdagavond samen met koorleden van Stichting Corda Vocale en HW-Vokaal voor de Jerusalem Passion. Kom gezellig kennismaken met dit project!

Waar:
Op dinsdagavond in de School Willem van Oranje, in Oud-Beijerland. 20.00 – 22.00 uur
Op donderdagavond in Gymnasium Novum, in Voorburg. 19.30 uur – 21.30 uur.
Op zaterdagmorgen in Gymnasium Novum, in Voorburg. 10.30 uur – 12.45 uur.

Informatie over Voorburg: 0624 204.920
Informatie Oud-Beijerland: 0624 271.702

Concert: 16 januari 2022 in de nieuwe concertzaal Amare in Den Haag

www.jerusalempassion.nl