Het jongerenteam van Midvliet ‘Midvliet Next’ hield op 14 februari een bijzondere actie. Op deze Valentijnsdag gingen ze de straat op.

Via de Instagrampagina van Midvliet Stories konden liefhebbers hun geliefden verrassen door ze op te geven voor deze valentijnsactie.
In de ochtend en vroege middag werden de valentijnscadeautjes klaargemaakt in de Midvliet studio. Zie de foto's.

De valentijnsactie vormt de kick-of van het nieuwe jongerenteam van Midvliet: Midvliet Next. Veel jongeren weten niet wat er speelt in hun omgeving. Dit is iets wat het jongerenteam van Midvliet opviel. Lokaal nieuws is vaak niet terug te vinden via sociale media, terwijl dit juist de plek is waar jongeren actief zijn.

Met deze gedachte ontstond Midvliet Next: het jongerenplatform voor de jongeren van Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. Het team bestaande uit jongeren tussen de 18 en 27 jaar, wil door middel van korte filmpjes, podcasts en bijzondere acties jongeren op de hoogte houden over lokale activiteiten en acties. Dit doen ze via Instagram, Youtube en Spotify.

Midvliet Stories vraagt jongeren wekelijks naar hun meningen over actuele onderwerpen op straat. De afleveringen van de VlietCast, de podcast van Midvliet Next, bestaan uit interviews met jongeren over uiteenlopende onderwerpen. Met de nieuwe verkiezingen in het verschiet, wil het team achter de VlietCast jongeren stimuleren om te stemmen. Dit doen ze door diverse politieke partijen aan het woord te laten. Midvliet Stories en de VlietCast zijn slechts twee kanalen van Midvliet Next. Binnenkort volgen nieuwe initiatieven.

2021 02 14a2 Valentijnsactie Jongerenteam
2021 02 14a3 Valentijnsactie Jongerenteam
2021 02 14a4 Valentijnsactie Jongerenteam
2021 02 14a5 Valentijnsactie Jongerenteam