Jongeren van Midvliet gaan met Valentijnsdag de straat op.

Via de Instagrampagina van Midvliet Stories kunnen liefhebbers hun geliefden verrassen, door ze op te geven voor de speciale valentijnsactie.

Op 14 februari gaat het jongerenteam langs de deuren om mensen te verrassen met een speciaal cadeautje. De valentijnsactie vormt de kick-of van het nieuwe jongerenteam van Midvliet: Midvliet Next.

Midvliet Next: het jongerenplatform van de regio 
Veel jongeren weten niet wat er speelt in hun omgeving. Dit is iets wat het jongerenteam van Midvliet opviel. Lokaal nieuws is vaak niet terug te vinden via sociale media, terwijl dit juist de plek is waar jongeren actief zijn. 

Met deze gedachte ontstond Midvliet Next: het jongerenplatform voor de jongeren van Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar. Het team bestaande uit jongeren tussen de 18 en 27 jaar, wil door middel van korte filmpjes, podcasts en bijzondere acties jongeren op de hoogte houden over lokale activiteiten en acties. Dit doen ze via Instagram, Youtube en Spotify. 

Midvliet Stories vraagt jongeren wekelijks naar hun meningen over actuele onderwerpen op straat.  De afleveringen van de VlietCast, de podcast van Midvliet Next, bestaan uit interviews met jongeren over uiteenlopende onderwerpen. Met de nieuwe verkiezingen in het verschiet, wil het team achter de VlietCast jongeren stimuleren om te stemmen. Dit doen ze door diverse politieke partijen aan het woord te laten. Midvliet Stories en de VlietCast zijn slechts twee kanalen van Midvliet Next. Binnenkort volgen nieuwe initiatieven. 

Valentijn bij Midvliet
Naast de valentijnsactie van Midvliet Next organiseert Midvliet op de radio op Valentijnszondag een speciaal programma tussen 15.00 en 17.00 uur, waarbij mensen hun geliefde kunnen verrassen. Hiervoor kan men een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder rond Valentijnsdag heel veel liefdesliedjes op de radio.