De in Leidschendam geboren Ed Struijlaart zonk de moed even in de schoenen tijdens de laatste persconferentie.

Begin februari zou hij zijn 'Alles op Rood' theatertour hervatten. Dit voornemen kan wederom de ijskast in. Maar, na een potje flink balen, heeft hij zichzelf weer herpakt en heeft hij iets leuks bedacht om de zinnen muzikaal te verzetten! Na het succes van zijn Online X-mas party komt hij nu met een nieuwe themastream. Deze keer met een borrelpakket.

Ed Struijlaart: “Ik dacht: We kunnen allemaal wel wat extra liefde gebruiken, tijd voor De Grote Valentijns-Stream! Kijk samen met je geliefde of iemand die je gewoon lief vindt naar De Grote Valentijns-stream op zondag 14 februari om 20:30 uur. Ik speel een uur lang de beste songs waarin de liefde centraal staat. Zowel eigen werk als covers.”

Na afloop gaat de reguliere stream over in een ware afterparty. Tijdens deze Afterparty Request is er alle ruimte voor verzoekjes! Wil je zéker weten dat je verzoekje door Ed gespeeld wordt? Koop dan één van de tien beschikbare Afterparty Request-tickets!

Borrelpakket en EP
“Dit vind ik tof om je te kunnen bieden! Een speciaal samengesteld Borrelpakket van De Heerlijkheid uit Leidschendam (mijn geboortedorp!) Ze leveren hét perfecte Borrelpakket voor bij deze Valentijns-Stream! Je krijgt het pakket een paar dagen van te voren thuis opgestuurd. Hoe vet!
Ook kan je bij het kopen van je ticket er voor kiezen om mijn EP "Alles op Rood" mee te bestellen voor een schamele 5 euro.”

Als je alleen kijkt, kost een kaartje 5 euro, kijk je samen dan kan je er voor kiezen om 10 euro te betalen. Tevens is er nog een mogelijkheid om een donatie in de gepatenteerde Virtuele Gitaarkoffer te gooien. De kaartverkoop is direct begonnen en verloopt via de helden van GUTS, die onder anderen ook voor Di-Rect de livestream kaartverkoop hebben geregeld. Alles veilig en transparant.

Koop hier je kaartje: https://guts.events/yztvv4/w9c7b7