[VIDEO]  Stichting Ondernemersklankbord biedt ondersteuning aan ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding van ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen.

Ook staat de Stichting ondernemers bij die failliet dreigen te gaan. De adviseurs van het Ondernemersklankbord zijn werkzaam geweest in uiteenlopende sectoren en branches en kennen als geen ander de uitdagingen van het ondernemerschap. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie.

Vanzelfsprekend kunnen ook ondernemers uit Leidschendam-Voorburg, Stompwijk en Wassenaar gebruik van hen maken. Tijdens de coronaperiode geldt zelfs dat een klankbordtraject gratis is.

Als u als ondernemer het gevoel hebt dat u alles alleen moet doen, met belangrijke vraagstellingen zit, het niet goed gaat met de zaak, weet dan dat het Ondernemersklankbord (OKB) er voor u is. Tal van vrijwilligers, ex-ondernemers en/of professionals uit de accountants- bank- juridische wereld staan voor u klaar. OKB is een non-profit organisatie gesubsidieerd door het Ministerie van Economische zaken.

Meer weten? Kijk op www.ondernemersklankbord.nl of kijk naar onderstaand filmpje: