Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit de Regio
Een 30-jarige man uit Den Haag is donderdagmiddag 17 september aangehouden op het Stationsplein in Den Haag na een melding over een man die met een mes rondliep op de Rijkswijkseweg.

De man zou lopen in de richting van het Rijswijkseplein.

Een agent die de melding hoorde, zag de vermoedelijke man lopen bij het Stationsplein en sprak hem aan. De man reageerde direct verbaal agressief en gaf aan een baksteen bij zich te hebben. Ook gaf hij aan te willen vechten met de agent. Omdat de man niet reageerde op de aanwijzingen van de agent heeft deze gewaarschuwd pepperspray te gaan gebruiken. Toen de man ook hier niet op reageerde en de pepperspray niet het gewenste effect had, gebruikte de agent zijn wapenstok waarna de man kon worden aangehouden. Bij de man werd een mes en een baksteen aangetroffen. Hij werd overgebracht naar het bureau en later overgedragen aan de Opvang Verwarde Personen.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures