Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Zoeken

Nieuws uit de Regio
coronavirus 4914026 1280Meerdere medewerkers van de afdeling hartbewaking van het HMC Westeinde in Den Haag zijn besmet met het coronavirus. Dat meldt Omroep West.

Het Westeindeziekenhuis kan nog niet zeggen om hoeveel medewerkers het gaat. 'Het bron- en contactonderzoek loopt nog, dus hoeveel het er precies zijn weten we nog niet.' 

Op de hartbewakingsafdeling  worden patiënten met hart- en vaatziekten behandeld en in de gaten gehouden. Het ziekenhuis heeft de patiënten en medewerkers inmiddels op de hoogte gebracht van de besmettingen.

De afdeling is nog wel open. Het ziekenhuis heeft extra maatregelen genomen om verdere verspreiding te voorkomen. Medewerkers op de afdeling werken uit voorzorg inmiddels met chirurgische mondmaskers.

In het Leidsch Universitair Medisch Centrum werden anderhalve week eerder zes medewerkers positief bevonden op het coronavirus.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether: 107.2 MHz, 107.9 MHz en DAB+
 Analoog via Ziggo: 92.9 MHz
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures