Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
HuizenElsevier Weekblad en Bureau Louter vergeleken alle gemeentes in Nederland op 97 punten. De scores zijn verdeeld over elf onderdelen: onderwijs en kinderopvang, winkels, zorg, vrijetijdsvoorzieningen, gebouwde omgeving, natuurlijke omgeving, weinig overlast, veiligheid, bevolkingssamenstelling, rust en ruimte en bereikbaarheid.

Voor het eerst sinds Elsevier Weekblad in 1997 begon met ‘Beste gemeenten’, vergelijken de redactie en Bureau Louter de kwaliteit van postcodegebieden. Dat is nuttige informatie voor huizenkopers op zoek naar een droomplek: met stadse reuring of juist met rust en ruimte. Of met het beste van beide.

Wassenaar en Leidschendam-Voorburg doen het bijzonder goed in het overzicht dat gepubliceerd is in Elsevier Weekblad. Wassenaar staat op de vijfde plaats van de 355 gemeentes en Leidschendam-Voorburg eindigt op de negende plaats.
Kijk voor de uitgebreide informatie op: https://onderzoek.elsevierweekblad.nl/onderzoek/beste-gemeenten-2020/63/overzicht
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures