Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
brandweerBewoners van een woning aan de Waldeck Pyrmontstraat in Zoetermeer werden donderdagochtend 6 augustus rond 03:30 uur opgeschrikt door een brandende voordeur en auto. Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De bewoners van het huis lagen te slapen toen het brandalarm afging en ze zagen dat de voordeur en de auto in brand stonden. De brandweer kwam naar de woning om het vuur te doven, zodat de brand niet verder over sloeg naar de rest van de woning. Aan de auto, het portaal en de voordeur is veel schade aangericht. Bewoners en hun huisdieren konden op tijd uit de woning worden bevrijd. Wel moest de ambulance komen voor bewoners die rook hadden ingeademd. Vermoedelijk is de brand aangestoken. De recherche doet onderzoek naar de brand en zoekt getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord?
Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Of heeft u camerabeelden waar misschien verdachten opstaan? Dan komt de politie graag met u in contact! Bel naar de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures