Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Politie aanhouding boeienAgenten hielden dinsdagochtend 4 augustus op de Juliana van Stolberglaan in Den Haag een 39-jarige man uit Den Haag aan na een achtervolging. De Hagenaar wordt verdacht van gevaarlijk rijgedrag en rijden onder invloed. Dinsdagochtend rond 05.00 uur wilden agenten op de A12 een voertuig controleren dat een rood kruis negeerde en slingerend rijgedrag vertoonde.

De bestuurder besloot het stopteken te negeren en reed met hoge snelheid weg, waarop de agenten besloten achter de auto aan te rijden. Uiteindelijk crashte het voertuig tegen een boom. De verdachte verliet de plaats ongeval en zette het op een rennen. Met dank aan een oplettende bewoner die de schuilplaats van de verdachte in de bosjes bekend maakte, konden de agenten de verdachte aanhouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

(foto: politie.nl)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures