Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
brandweerslangDe politie doet onderzoek naar een autobrand op de Denekampstraat in Den Haag op woensdagochtend 5 augustus rond 03:10 uur. Heeft u iets verdachts gezien of camerabeelden? Neem dan contact op. Agenten ontvingen een melding van een autobrand aan de Denekampstraat op woensdag 5 augustus rond 03:10 uur. Nadat de brandweer de brand had geblust, voerde de politie een sporenonderzoek en een buurtonderzoek uit.

Er werd een jerrycan aangetroffen, vermoedelijk is er sprake van brandstichting. Een van de bewoners heeft een man zien lopen richting het Zuiderpark. Het is nog onduidelijk wat de rol van deze man was bij het incident. De politie komt dan ook graag in contact met hem.

Signalement
Het gaat om een blanke man met een stevig/gespierd postuur en kort, donker haar. De man was ongeveer 1.75 lang en gekleed in donkere kleding.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen van de autobrand. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Denekampstraat of heeft u camerabeelden in uw bezit? Neem dan contact op via 0900 8844. Het is ook mogelijk om dit anoniem te doen via Meld Misdaad Anoniem. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. U levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in uw omgeving. Meld Misdaad Anoniem is bereikbaar via 0800 7000.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures