Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
wethouders vOp de fiets zie en hoor je meer! Op donderdag 23 juli maakten burgemeester en wethouders van Voorschoten gezamenlijk een fietstocht door het dorp: van Noord naar Zuid en weer terug naar het gemeentehuis.
Waarnemend burgemeester Charlie Aptroot en de wethouders Erika Spil, Marcel Cramwinckel en Paul de Bruijn fietsten samen met ambtenaren langs alle plekken in Voorschoten die in de belangstelling staan omdat er een ontwikkeling gaande is en er iets speelt. Per locatie kregen zij een korte toelichting over de actuele ins en outs. Ook was er ruimte voor een spontaan praatje met inwoners. Het college nam hiervoor de tijd en ging in gesprek om te luisteren wat er in de buurt leeft.

Voorschoten staat voor belangrijke keuzes voor de toekomst van het dorp. Het huidige college van B&W ziet er heel anders uit dan bij het aantreden, nu twee jaar geleden. Alleen Marcel Cramwinckel is er vanaf het begin bij. De ruim twee uur durende fietstocht door het dorp gaf de leden van het college de gelegenheid om even te parkeren en de omgeving op zich te laten inwerken. De fietsers waren enthousiast over de leerzame tocht waarin onderling veel informatie is uitgewisseld. En: zo vlak voor het zomerreces hebben ze er natuurlijk ook gewoon van genoten!
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures