Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Politie LogoNa een wilde achtervolging hebben agenten een 43-jarige man uit Den Haag aangehouden op het Hobbemaplein in Den Haag. Op dinsdagochtend 21 juli even voor acht uur hielden agenten op de Koningsstraat in Den Haag de automobilist staande omdat hij tegen de verkeersrichting in reed.

Omdat ze het vermoeden hadden dat hij onder invloed was van verdovende middelen, wilden de agenten een speekseltest. afnemen. Daarop startte de man de auto en ging er met hoge snelheid vandoor. Een achtervolging door de Schilderswijk volgde.

De Hagenaar reed met hoge snelheid door de woonwijk. Tijdens de achtervolging kwamen de vluchtauto en een politieauto met elkaar in botsing, maar de man wist met zijn auto via het fietspad weg te komen. Op het Hobbemaplein konden agenten een einde maken aan de levensgevaarlijke verkeerssituatie door hem tegenmoet te rijden en de surveillanceauto voor de vluchtauto te zetten, zodat hij wel moest stoppen.

Gestolen voertuig
De auto waarin de verdachte reed, bleek die nacht te zijn gestolen. De eigenaar van het voertuig had de diefstal nog niet opgemerkt toen de politie het meldde. Ook werd in de auto een gebruikershoeveelheid drugs aangetroffen. De 43-jarige bestuurder is aangehouden en moet zijn rijbewijs inleveren. Hij is meegenomen naar een politiebureau voor verhoor.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures