Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
rotary verrast huize bijdorpRotary Club Voorschoten-Leidschendam trakteerde afgelopen vrijdag de bewoners van Huize Bijdorp op taart.

Huize Bijdorp is een monumentaal landgoed in Voorschoten dat al honderdveertig jaar dienst doet als klooster.De bewoners zijn allemaal op hoge leeftijd. Ook het klooster ontkwam niet aan een golf van coronagevallen. Eerder ging Rotary langs bij een scoutinggroep en de drie andere woonzorgcentra in Voorschoten.

Gelegenheid voor de traktatie is dat de coronamaatregelen versoepeld zijn. Rotaryvoorzitter Ellen Fekkes kwam op het idee om dat te vieren met taart.

Ook Rotary zelf ging in een lockdown, al bleven de leden elkaar via Zoom digitaal ontmoeten. Dankzij de inzet van De Gouden Leeuw kan de club sinds kort weer veilig bijeenkomen. De eerste dinsdagavond stond in het teken van de jaarlijkse bestuurswisseling, waarbij Ellen de voorzittersketen overdroeg aan Peter Verkerk.

De Rotary kijkt uit naar een nieuw clubjaar, waarin de leden elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en zich inzetten voor projecten. Zo steken ze graag de handen uit de mouwen voor Stadstuin Rusthout, de Mauritsgroep en Voedselbank Voorschoten. Voor een school in Haïti organiseert de club onder andere een murder mystery dinner.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures