Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Politie LogoAgenten hebben op donderdag 16 juli rond 17.50 uur, twee mannen aangehouden op het Helena van Doeverenplantsoen in Den Haag voor hun betrokkenheid bij het bezit en handel in verdovende middelen. Nadat er bij de politie verschillende meldingen waren binnengekomen dat er door personen die op het Helena van Doeverenplantsoen rondhangen en veel overlast veroorzaken in verdovende middelen worden gehandeld, is er door agenten extra toezicht gehouden.

Toen agenten handelingen zagen die wijzen op de handel in verdovende middelen zijn de twee mannen op heterdaad aangehouden. Zowel de koper (49-jarige man, Den Haag) als de dealer (19-jaar, Den Haag) zijn voor verhoor ingesloten aan een politiebureau. Bij de dealer zijn verdovende middelen en contant geld inbeslaggenomen.

Melden helpt
Heeft u het idee dat een soortgelijke situatie ook in uw woonomgeving aan de hand is, meld dit dan zodat de politiej uw woonomgeving kan verbeteren.

- via 0900-8844
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures