Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
HTM tramlijn 6 halte LeidschendamVanaf zaterdag 18 juli rijdt HTM een zomerdienstregeling. Dat betekent in veel gevallen dat de vertrektijden worden aangepast en een verlaging van de frequentie voor bus en tram tijdens de spits. 

In deze tijd is vakantie in eigen land, en misschien wel in eigen stad, populairder dan ooit. Het OV is weer voor iedereen en mag ook voor leuke uitjes gebruikt worden. Den Haag en omgeving hebben volop moois te bieden en HTM brengt mensen er graag heen met bus en tram. HTM vraagt iedereen zich wel aan de afspraken te houden die gelden voor het reizen met het openbaar vervoer. Dat betekent dus een geldig vervoerbewijs, een mondkapje dragen voor als je 13 jaar of ouder bent, en elkaar de ruimte geven.

Nieuw in de ochtend- en middagspits
Tram 34 is nieuw en rijdt vanaf donderdag 23 juli van maandag tot en met vrijdag in de ochtend- en middagspits. Deze spitstram rijdt tussen Zoetermeer Lansingerland en Den Haag De Savornin Lohmanplein.

Bus in de zomer
Bus 23 rijdt in de zomer door naar Kijkduin op alle dagen van de week tussen 9.00 uur en 20.00 uur. De spitsbus 27 rijdt niet in de zomer. Vanwege de coronamaatregelen rijden de nachtbussen N1 t/m N6 in ieder geval tot 1 september niet.

Park+Beach
Lekker en relaxed in het weekend naar het strand zonder parkeerzorgen? Dat kan deze zomer! Met een Park+Beach reservering kun je voordelig parkeren bij Q-Park CS-New Babylon én reis je eenvoudig en snel van station Den Haag Centraal met tram 9 naar het strand van Scheveningen. Kosten voor de parkeerkaart en een tramretour vanaf € 5. De Park+Beach kan worden gereserveerd via www.q-park.nl/parkbeach. Op het drukste deel van de route van tram 9 - tussen Scheveningen Noord en station Hollands Spoor - rijden in de zomer extra trams.

Tram of bus combineren met fiets of scooter?
Gemak dient de mens! Dus HTM heeft het mogelijk gemaakt om via de HTM-reisapp je bus of tramrit niet alleen te plannen, maar ook te zien of er een HTM Fiets in de buurt beschikbaar is of een deelscooter van felyx of GoSharing. Vanuit de planner word je dan doorverwezen naar de betreffende app om deze te kunnen reserveren.

Het werk gaat ook tijdens de zomer door
Vanwege de herinrichting van het Soestdijkseplein worden bus 25 en 26 omgeleid t/m zondag 30 augustus. Vanaf zaterdag 18 juli t/m woensdag 22 juli wordt er gewerkt aan het tramspoor in de Edisonstraat met gevolgen voor tram 3 en 12.

Voor alle informatie over de zomerdienstregeling en de omleidingen: kijk op www.htm.nl
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures