Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
gouveneurlaanBij een gasexplosie in een schuurtje aan de Goeveneurlaan in Den Haag zijn twee kinderen gewond geraakt. Van de schuur zelf is niets meer over.
Een bewoner van het Haagse Laakkwartier vertelt tegen Omroep West:  'Ik dacht dat er een bom afging', Rond 08.30 uur was er bij de schuine onderburen een ontploffing in een schuurtje op de Goeverneurlaan. Een kind raakte daarbij gewond, een tweede moest uit voorzorg naar het ziekenhuis.

Van de schuur is niks meer over. Stukken van dakpannen zijn meters ver weggeslingerd. Bij alle buren liggen de ramen eruit. Op een schuurdak een paar huizen verder ligt een deur. Terwijl onderzoekers van de politie in de achtertuin foto's nemen praat een groepje buren na voor de deur van hun portiek. De hulpdiensten waren snel ter plekke zegt het groepje bewoners. Een jongetje kreeg door de ontploffing glasscherven in zijn gezicht en moest hiervoor naar het ziekenhuis worden gebracht. Een meisje werd uit voorzorg ook naar het ziekenhuis gebracht.

De explosie lijkt veroorzaakt te zijn door gasflessen. In de tuin van het getroffen huis stond een gasfles met daaraan een grote wokbrander. Een buurman vertelt dat de brandweer 'zes gasflessen' uit het schuurtje heeft gehaald. De politie onderzoekt wat de explosie precies heeft veroorzaakt.

Bron en foto: Omroep West
gouveneurlaan
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures