Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
John Medley drugsbaronWie kent John Medley niet? Deze Haagse volkszanger, presentator en entertainer is altijd bezig met het bouwen van een feestje, het uitbrengen van nummers (solo, maar ook heel vaak samen met andere artiesten), het maken van clips bij zijn nummers, optreden, presenteren en entertainen.

Maar nu is er iets vreemd gebeurd: John Medley is gespot als drugsbaron. Hoe is dat nou mogelijk? Het antwoord is simpel: toen John een maandje geleden werd gevraagd om drugsbaron te spelen in de nieuwe clip van rapster Tekninna vond hij dat hij de nieuwe uitdaging moest aannemen, zodat hij een keer uit zijn eigen comfortzone te treden.

John kwam in Hilversum waar een professionele filmset was gebouwd. Er was een regisseur en een grote crew. De clip van rapster Tekninna komt binnenkort online op Youtube en diverse mediakanalen. John vond het leuk om een keer de boef te spelen en is weer een ervaring rijker dankzij dit leuke avontuur.

Zanger en entertainer John Medley, is geboren op 17 juni 1969 te ’s-Gravenhage. Hij is op 20 jarige leeftijd begonnen met zingen en had zijn debuut in het Haagse café “De Passepartout”. Daar trad hij op met het nummer “Daar aan de waterkant”.

In vele Haagse cafés kreeg John Medley bekendheid. Nu treedt hij met veel succes op o.a. in cafés, op bruiloften en bedrijfs- en studentenfeesten door het gehele land. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan.
John Medley drugsbaron
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures