Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Wattenstaafjes PixabayGGD Haaglanden opent eind juli een extra corona-testlocatie in het centrum van Den Haag. Mensen met klachten, die kunnen wijzen op het nieuwe coronavirus (COVID-19), zoals hoesten, neusverkoudheid en/of koorts, kunnen zich hier op afspraak laten testen.

De extra testlocatie komt op het terrein van het Landsteiner opleidings-instituut aan de Lange Lombardstraat 35, enkele straten achter het Westeinde Ziekenhuis. Deze plek is bedoeld voor mensen voor wie de hoofdlocatie in Nootdorp moeilijk bereikbaar is. Daarnaast zijn er twee kleinere testlocaties in Naaldwijk en Leidschendam. 

De Lange Lombardstraat is goed bereikbaar te voet, per fiets of met het openbaar vervoer. Met de nieuwe testlocatie komen GGD en HMC tegemoet aan inwoners die niet in de gelegenheid zijn om met de auto naar Nootdorp te komen. De capaciteit van de aanvullende testlocatie is wel beperkt; er kunnen vooralsnog maximaal 300 mensen per dag getest worden.

Afbeelding van Vesna Harni via Pixabay 
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures