Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
JustitieDe twee ex-wethouders van Den Haag bij wie in oktober zowel thuis als op de werkplek invallen werden gedaan, worden onder meer verdacht van deelname aan criminele organisaties. Het betreft de ex-wethouders Richard de Mos en Rachid Guernaoui van Groep de Mos / Hart voor Den Haag.

De twee worden ook verdacht van meineed, corruptie en schending van hun ambtsgeheim. Daarnaast loopt er een onderzoek naar het mogelijk kopen van stemmen ten bate van de politieke partij Groep de Mos. Bij de laatste verkiezingen werd deze partij met acht zetels de grootste in Den Haag.

Volgens justitie zaten de wethouders in criminele organisaties met enkele vastgoed- en horecaondernemers. Opvallend is dat de twee ex-wethouders zelf nog niet gehoord zijn. De verhoren vinden vermoedelijk in september en/of oktober plaats. Ook een raadslid van Groep de Mos / Hart voor Den Haag is verdacht, net zoals enkele ondernemers.

Beide ex-wethouders ontkennen schuldig te zijn. Zij vinden dat er een lastercampagne gaande is.


Justitie
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures