Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
directeurGerard Hendriks wordt per 1 september 2020 directeur-bestuurder van de Bibliotheek aan de Vliet. Hij volgt hiermee Harm Smit op die met vervroegd pensioen gaat.

“Ik denk dat de Bibliotheek aan de Vliet enorm veel potentie heeft. We gaan de komende tijd onze vensters nog verder openzetten naar de samenleving en ons opstellen als een actieve verbinder. We zijn gericht op samenwerking en synergie”, zegt de heer Hendriks over de bibliotheek.

Gerard Hendriks (1960) is historicus en cultureel ondernemer. Hij werkt sinds 1 december 2019 bij de Bibliotheek aan de Vliet als manager speciale doelgroepen. Daarvoor werkte hij meer dan 10 jaar bij andere bibliotheekorganisaties als manager en plaatsvervangend directeur.

Lo Casteleijn, voorzitter Raad van Toezicht, zegt erg blij te zijn met de benoeming van de heer Hendriks. “Het is mooi dat er na een zorgvuldige procedure een uitstekende opvolger is gevonden voor de heer Smit. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.”
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures