Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
groenlinksvoorschotenZaterdag 11 juli houdt GroenLinks Voorschoten een opruimactie in de Vlietwijk. Een groep vrijwilligers gaat zwerfval opruimen in de wijk en raadsleden zijn aanwezig om in gesprek te gaan over onderwerpen die bewoners naar voren kunnen brengen.
Ook zal een groep vrijwilligers werk maken van het verwijderen van zwerfafval in de wijk. Om 11.00 uur wordt er verzameld bij het Vliethuis (buurtcentrum Vlietwijk) aan de Professor Einsteinlaan 2F. Daar vandaan loopt men de Vlietwijk in, uiteraard rekening houdend met de 1,5 meter afstand.

GroenLinks gaat een aantal keer per jaar Voorschoten in om een deel van het dorp van zwerfafval te ontdoen. Nadat men eerder o.a. bij station Voorschoten, station De Vink en het Berkhoutpark zijn geweest, wordt het dus deze keer de Vlietwijk. De opruimers zullen vanaf het Vliethuis starten om de sloten en het groen in de Vlietwijk te ontdoen van het daar aanwezige plastic- en ander zwerfafval.

Doe mee, en kom om 11.00 naar het Vliethuis (buurtcentrum Vlietwijk).
Wie een woonwijk en/of een urgente kwestie uit de wijk wil voordragen voor een volgende actie kan contact opnemen met raadslid Paul ‘t Lam (e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures