Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Schollenpop SaturnusIn de serie van zes livestreamconcerten, inclusief een beperkt aantal bezoekers, die Poppodium Aan Zee verzorgt in samenwerking met meerdere Scheveningse cultuurorganisaties, zoals TrashUre Hunt, HipFest en Vreugdevuur Scheveningen, vindt zaterdag 11 juli vanaf 20.30 uur een heel bijzondere plaats: de officiële 24e editie van Schollenpop! De line-up bestaat volledig uit bands met Duindorpse roots: Suburbs, New Dosis Audio en Mammoth.

Een zomer zonder dit legendarische popfestival op het Zuiderstrand van Scheveningen……enorm balen! Maar om die ontzettend grote teleurstelling voor de ca. 120 vrijwilligers en duizenden bezoekers een heeeel klein beetje te verzachten, komt Schollenpop op de geplande datum bij je in beeld via de livestream vanaf hét Poppodium van Scheveningen, Saturnus.

Livestream
De livestream is te volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, Stichting Schollenpop, YMCA Scheveningen, Saturnus Live Music en Popagenda Scheveningen. Lekker lui vanaf de bank zal het volgende tijdschema aangehouden worden:

Poppodium Aan Zee: De culturele broedplaats van Scheveningen
YMCA Scheveningen en Popagenda Scheveningen wil met deze serie livestreams aandacht vragen voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur. Poppodium Aan Zee heeft als doel een broedplaats te zijn voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering op sociaal maatschappelijke wijze in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. YMCA Scheveningen wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek. Deze cultuurorganisatie streeft naar structurele samenwerking met en participatie van scholen (primair en voortgezet), cultuuraanbieders, professionals uit de muziekindustrie, rolmodellen (bekende muzikanten), popmuziekorganisaties, muziekfestivals, Muzee en Cultuurschakel, met als doel talenten daadwerkelijk ruimte te bieden om zich te ontwikkelen en daarmee talentontwikkeling naar een kwalitatief hoog niveau te stuwen.

Doneer voor Stichting Schollenpop
Schollenpop heeft jullie steun voor de jubileum-editie in 2021 hard nodig. Je kunt Stichting Schollenpop en de artiesten vóór, tijdens én na de livestream daarom financieel ondersteunen. Houd ook hiervoor alle socials in de gaten. Onze grote dank!

Info
Poppodium Aan Zee presenteert: Schollenpop Livestream
Shows van: Suburbs, New Dosis Audio en Mammoth
Datum: zaterdag 11 juli
Aanvang 20.30 uur

Alle info over deze livestream vind je via de socials van Poppodium Aan Zee, YMCA en Saturnus!

Schollenpop Saturnus
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures