Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
foto RHOCHet Reinier Haga Orthopedisch Centrum (RHOC) opent dinsdag 7 juli haar deuren bij het Langeland Ziekenhuis in Zoetermeer.

Het centrum is een initiatief van het HagaZiekenhuis, het Reinier de Graaf Ziekenhuis en het LangeLand Ziekenhuis, en biedt het grootste centrum voor orthopedische zorg in Nederland.

Orthopedie is gericht op aandoeningen aan het ‘bewegingsapparaat’. Dit bestaat uit alle botten, spieren, banden, pezen en gewrichten van het menselijk lichaam. Van belang voor een verouderende bevolking dus, maar ook voor sporters en kinderen.

Het ultramoderne centrum beschikt over alle faciliteiten van een ziekenhuis en is een aanwinst voor de regio Haaglanden. Twintig orthopeden en een sportarts uit de drie ziekenhuizen hebben hun expertise gebundeld in dit centrum en bieden hier orthopedische zorg voor patiënten uit heel Nederland.

Kinderen blijven voor behandeling in het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft en Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Ook de spoedeisende orthopedische zorg blijft bij de drie ziekenhuizen. Het centrum is gebouwd naast het LangeLand Ziekenhuis en beschikt over een directe verbinding.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures