Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Politie LogoDe politie kreeg zaterdag 4 juli rond 00:30 uur meerdere meldingen van geluidsoverlast bij een buurthuis aan de Brasserskade in Delft. Getuigen meldden dat er een vechtpartij gaande was. Bij het buurthuis hielden agenten een 36-jarige automobilist aan voor het rijden onder invloed. En om 01:00 uur kreeg de politie meldingen van vernielingen en geluidsoverlast uit het Delftse Hout. Agenten beëindigden daar een illegaal feest dat buiten gaande was. De politie zoekt getuigen van de twee losstaande incidenten.

Brasserskade
Getuigen vertelden agenten dat er aan de Brasserskade in een buurthuis  rond 00.30 uur een ruzie gaande was tussen een twintigtal personen. Een van hen vertrok in een auto. Verder zou er een auto in de Sumatrastraat mogelijk zijn ingereden op een groep personen, waarbij de auto door de groep bekogeld werd. Op de kruising van de Brasserskade met de Vrijebanselaan hield de politie rond 00:35 uur een bestuurder in een beschadigde personenauto staande. Het bleek te gaan om  een 36-jarige man, zonder vaste woonplaats. Op het politiebureau blies hij 690 Ugl. Er is een proces-verbaal tegen hem opgemaakt en zijn rijbewijs is  ingenomen. Agenten deden onderzoek in de Sumatrastraat, maar dat leverde onvoldoende antwoorden op over het incident. De politie Delft komt daarom graag in contact met getuigen of slachtoffers die bij dit incident betrokken waren. Bel hiervoor met 0900-8844.

Illegaal feest in het Delftse Hout
Rond 01.:00 uur kreeg de politie een melding van vernieling van een personenauto aan het Delftse Hout. Een groep mensen zouden stenen gooien naar een auto, waarbij ook de bestuurder gewond zou zijn geraakt. Toen agenten bij het Delftse Hout arriveerden waren daar tientallen personen aanwezig en bleek er sprake te zijn van een illegaal feest. Drie personen waren onwel geworden, zij zijn direct door ambulancepersoneel nagekeken en één van hen is voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis. Er waren meerdere auto’s aanwezig die de politie controleerde. Uiteindelijk spraken agenten met de bestuurder van de vernielde auto, die deed nog geen aangifte van de vernieling. De politie vraagt aan getuigen of slachtoffers van strafbare feiten om zich te melden via 0900-8844.
Nadat de hulpdiensten arriveerden, vertrokken de feestgangers huiswaarts.

Doe altijd aangifte
De politie doet er alles aan om daders van strafbare feiten op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer van mishandeling, vernieling of een ander strafbaar feit? Doe dan altijd aangifte! Op https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen vindt u meer informatie over de manieren waarop u aangifte kunt doen. Uw informatie geeft ons een beter beeld van de door u gemelde criminaliteitsvorm. Zo kunnen wij deze weer beter bestrijden.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures