Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Maxima bij de Rgentes vkntHare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 1 juli een werkbezoek gebracht aan Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag. Zij sprak met vertegenwoordigers van de Creatieve Coalitie, een samenwerkingsverband van beroepsverenigingen in de creatieve sector om de arbeidsmarktsituatie van ZZP’ers in deze sector te verbeteren.

Ook voor Theater De Nieuwe Regentes zijn het spannende tijden. Een theater dat normaal gesproken vrijwel volledig draait op eigen inkomsten en cultureel ondernemerschap, heeft het in deze tijden extra zwaar. Het bezoek van Koningin Máxima werd zeer gewaardeerd door de medewerkers en buurtbewoners en geeft hen moed om het hoofd boven water te houden.

Berber Kroon (zakelijk directeur Theater De Nieuwe Regentes): “De Koningin was geïnteresseerd in het ondernemerschap van ons theater en wat de huidige coronamaatregelen voor ons betekenen. De kwetsbaarheid van onze sector voor alle medewerkers voor en achter de schermen is deze middag op verschillende manieren voor het voetlicht gebracht.”

Koningin Máxima sprak met onder meer acteurs, dansers, beeldend kunstenaars en theatertechnici over de uitdagingen als ZZP’er in deze periode. Ook bekeek zij hun werk. De betrokkenheid van de Koningin was voor alle medewerkers en vrijwilligers van Theater De Nieuwe Regentes hartverwarmend.

Maxima bij de Rgentes
Maxima op bezoek bij De Regentes (foto: Joris-Jan Bos Photography)
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures