Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Politie LogoIn de ochtend van zaterdag 23 mei heeft de politie een 21-jarige man uit Ter Aar aangehouden nadat deze de avond daarvoor een overval pleegde op een woning aan de Laurierstraat in Den Haag. De recherche doet onderzoek naar zijn betrokkenheid.

Op vrijdagavond 22 mei kwam omstreeks 22.50 uur een melding binnen dat in een woning aan de Laurierstraat in Den Haag een man zou zijn overvallen.  Het 22-jarige slachtoffer vertelde dat hij door een bekende van hem was overvallen. De aangever heeft van de verdachte een aantal klappen gekregen. Met een onbekend geldbedrag  ging de verdachte er vervolgens vandoor. Het slachtoffer kon ter plekke worden behandeld aan zijn verwondingen en heeft aangifte gedaan.
Doordat de 21-jarige verdachte een bekende van het slachtoffer was, kon de politie deze in de vroege ochtend van zaterdag 23 mei aanhouden in zijn woning in Ter Aar. Naar zijn betrokkenheid wordt onderzoek gedaan.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures