Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft woensdag laten weten dat er naar verwachting tot 1 mei geen examens kunnen worden afgenomen vanuit het examencentrum aan de Lange Kleiweg in Rijswijk. Dit is het gevolg van de brand die daar vrijdag 3 januari jl. heeft gewoed.

Examens worden afgenomen vanaf andere CBR-locaties. Voor het afnemen van praktijkexamens heeft het CBR afspraken gemaakt met Event Plaza, iets verderop aan de Lange Kleiweg 86 in Rijswijk. Deze locatie ligt dichtbij het examencentrum, wat het mogelijk maakt voor examenkandidaten om in een bekende omgeving te kunnen afrijden. Opleiders en kandidaten worden door het CBR zoveel mogelijk geïnformeerd over de geplande examens. Het CBR heeft ook een speciale pagina ingericht op de website met daarop alle informatie rond de brand en de gevolgen die de brandstichting voor deze locatie heeft voor de theorie-examens, praktijkexamens, rijtesten en verkoop van Gezondheidsverklaringen.

Op het moment van de brand op vrijdag 3 januari waren er 20 tot 30 personen aanwezig in het examencentrum. Niemand raakte gewond, maar de schade aan het examencentrum is volgens het CBR aanzienlijk. Een 38-jarige man uit Den Haag is vrijdag in de buurt van het CBR aangehouden op verdenking van brandstichting. De rechter-commissaris heeft maandag bepaald dat hij nog zeker twee weken langer blijft vastzitten.

Het CBR in Rijswijk is een van de grootste examenlocaties van Nederland, met gemiddeld zo’n 1800 theorie- en 700 praktijkexamens per week.
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures