Login

Home

Nieuws

Radio

Televisie

Nieuws uit de Regio
Commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit is dinsdag 10 december opnieuw beëdigd. Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops nam de eed af. Dit betekent voor Smit dat op 1 januari 2020 zijn tweede termijn begint als commissaris in Zuid-Holland.

De herbenoeming volgt op het besluit van Provinciale Staten twee maanden geleden.“Het is een voorrecht om het ambt van commissaris van de Koning in Zuid-Holland te mogen vervullen. Mijn eerste termijn zit er bijna op en ik zie er naar uit deze prachtige provincie nog zes jaar te mogen dienen”, aldus Smit.

Smit ziet grote uitdagingen waar de provincie voor staat: “De komende jaren moeten we keihard aan de slag met de grote vraagstukken van deze tijd op het gebied van goede bereikbaarheid, schone energie, mooie natuur, sterke economie en voldoende woningen. Dat gaan we doen samen met gemeenten en het rijk en met de inwoners en bedrijven in Zuid-Holland. Daarbij kijk ik ernaar uit dat we op een goede manier het publieke en politieke debat daarover met elkaar voeren. Op basis van argumenten en met aandacht voor de ander zodat we samen tot gedragen compromissen kunnen komen.”
Algemene correspondentie Midvliet
 Postbus 1042
 2260 BA Leidschendam

 Studioadres
 Damlaan 35a
 2265 AL Leidschendam

 

Telefoon Studio:  070-3202266
 Redactie:               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 E-mail Midvliet:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Website:                www.midvliet.nl
 
 
 Radio
 Ether 107.2 en 107.9 FM
 Analoog via Ziggo: 92.9 FM
 Digitaal via Ziggo:916
 Of via de livestream

 Televisie
 Digitaal via Ziggo: kanaal 41
 Of via de livestream  

 

 

 Adverteren   
 Vacatures