Journalist Martin Reitsma had een boeiend en leuk gesprek met zangeres Jennifer Ewbank in het chique en statige hotel Des Indes in Den Haag. De aanleiding was haar komende optreden en haar nieuwe op te nemen CD.
Komende dinsdag zullen er door Omroep Midvliet op kasteel Oud Wassenaar filmopnames gemaakt worden met deze bekende zangeres. Een collectief aan ervaren muzikanten zal haar daarbij gaan begeleiden. Alles uiteraard coronaproof. Voorts gaat Jennifer binnenkort ook een nieuwe CD opnemen. Het wordt een E.P. met 6 nieuwe nummers.

Jennifer vertelt enthousiast: "Begin mei hoop ik mijn fans de nummers te kunnen laten horen via een nieuwe EP met vijf solo-nummers & een duet met een artiest die nog heel even een surprise blijft. De nummers zullen worden geproduceerd in country walhalla, Nashville in Amerika. Voor mij een absolute droom en totaal kloppend bij deze nummers. Want ik wil niets liever dan mijn muziek opnemen ondanks deze tijd. "

Op het mooie kasteel Oud Wassenaar zal Jennifer met een keur aan bekende artiesten opnames gaan doen voor mijn programma The Beat Goes On bij Omroep Midvliet. Onder meer gitarist Ferry Lever uit de Delftse Tee Set, Peter Kok van Greenfield and Cook, Ruud Jansen van Jumping Jewels, Gerard v.d. Vooren ( drummer bij o.m. Patricia Paay) Arthur de Breu bassist bij Chaka Khan) en Philip van Helsdingen zullen haar muzikaal bijstaan.

Dat Jennifer naast haar drukke werkzaamheden binnen haar jonge gezin, op zakelijk terrein en in de muziek, aan nog een mooi doel haar aandacht schenkt siert haar. Ze vertelt: "Ik ga wekelijks langs bij verschillende dierenasiels en dierenopvangcentra om vrijwilligerswerk te doen en mijn volgers op social media voor te stellen aan een aantal van mijn harige vrienden.

Afgelopen najaar lanceerde Jennifer met haar man Robin de Munck hun kinderwagenmerk Wagle. Jennifer: “Wagle richt zich op de moderne stadsouder die out of the box durft te denken. Met unieke artworks & prints gedrukt op gerecyclede materialen paradeer je met deze ultralichte cityproof kinderwagen niet onopgemerkt door de straten. Wagle durft! ´Wat ik zocht was een kinderwagen die net zoals in kleding en interieur een verlengstuk is van jezelf en je eigen stijl. Een item waarmee je met trots zegt: Kijk wereld! There’s a new kid in town!´ aldus deze bevlogen vrouw. Ze ontving al heel wat mooie reacties op dit vernieuwende kinderwagenmerk. Meer info: https://www.waglestroller.com en via https://www.jenniferewbank.nl

foto’s: Hans Ros